Nieuwe drinkwaterleiding tussen Oud-Beijerland en Nieuw-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – In navolging van de dijkversterking door het Hoogheemraadschap, gaat Evides Waterbedrijf de drinkwaterleiding tussen Nieuw-Beijerland en Oud-Beijerland vervangen. Evides is aan het werk tussen eind juni en eind juli 2018.

Wat betekent dat voor u?

Klanten hebben kans op een lagere waterdruk tussen 8 en 10 uur ‘s morgens en tussen 18 en 20 uur ‘s avonds. In het weekend kunnen die periodes iets langer zijn.

Dat is natuurlijk vervelend, zeker in de zomermaanden. Maar omdat de dijkveiligheid voorop staat, werken we juist in deze periode. Vanaf eind juli 2018 is de waterdruk in het gebied weer op peil.

Gemeente Korendijk

De lagere waterdruk is te merken in de gemeente Korendijk. Dat zijn de dorpen Goudswaard, Piershil, Zwartsluisje, Nieuwendijk, Zuid-Beijerland, Hitsertse Kade, Bommelskous, Zuidzijde, Oosthoek en Nieuw-Beijerland.

Hierdoor hebben de bewoners van Korendijk ook in de toekomst schoon drinkwater uit de kraan. Onze excuses voor de overlast.

Meer informatie op www.waterstoring.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.