Demonstratiemarkt Natuurlijk Ondernemen Hoeksche Waard-West op donderdag 28 juni

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARDBinnen de Gebiedsagenda Hoeksche Waard-West / Spuimonding trekken Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard, Gemeente Korendijk, Provincie Zuid- Holland, Wereld Natuur Fonds, Havenbedrijf Rotterdam en Natuurmonumenten gezamenlijk op. Voor het project Natuurlijk Ondernemen Hoeksche Waard-West is gezocht naar initiatiefnemers die natuur en ondernemerschap bij elkaar brengen binnen vier thema’s: recreatieactiviteiten, zakelijk, verblijf en horeca. 

Selectie inzendingen 

Uit alle inzendingen heeft de organisatie een keuze gemaakt en zijn er zeven initiatieven geselecteerd voor verdere ontwikkeling tijdens de bootcamp dagen. In drie bootcamp dagen worden zij begeleid door Outside Inc. Geselecteerde initiatieven zijn een popuprestaurant, een zeilschip, glamping, tinyhouses, een plattelandsafari, recreatieveactiviteiten en events. Nieuwsgierig naar de deelnemers? Bekijk de zeven geselecteerde initiatiefnemers op de website. Binnen Natuurlijk Ondernemen in Hoeksche Waard-West worden initiatiefnemers geholpen bij het verder ontwikkelen van hun initiatief en het versneld toewerken naar realisatie. 

Uitnodiging demonstratiemarkt op 28 juni 

U bent van harte uitgenodigd om donderdag 28 juni naar de demonstratiemarkt Natuurlijk Ondernemen Hoeksche Waard-West te komen. Tijdens deze markt kunt u de meest kansrijke initiatiefnemers ontmoeten en veelbelovende initiatieven leren kennen. Tijdens de demonstratiemarkt presenteren de initiatiefnemers zich aan het publiek. Daarnaast tonen zij de initiatieven ook op de daarvoor ingerichte markt. Aan het eind van de middag maakt de jury bekend welk initiatief wordt benoemd tot winnend initiatief. Er zal worden afgesloten met een borrel. Graag ontvangen wij u op 28 juni bij de Eendrachtshoeve! 

Aanmelden voor de demonstratiemarkt kan hier. 

  • Waar: Eendrachtshoeve, Tuinweg 3, Zuid-Beijerland 
  • Wanneer: 28 juni 15:00-19:00 
  • Wat: Demonstratiemarkt 

Voor wie: initiatiefnemers, bedrijven en organisaties uit de Hoeksche Waard, belangstellenden, omwonenden uit de Hoeksche Waard-West, potentiële bezoekers en investeerders. 

Het programma van de Demonstratiemarkt is te vinden op de website. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren