Bovenweg in Strijen 3 weken afgesloten

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – In opdracht van het Waterschap Hollandse Delta gaat aannemer Van Aalsburg B.V. over een lengte van ruim 2 kilometer beschoeiing aanbrengen in de watergang langs de Bovenweg te Strijen. Tijdens deze werkzaamheden wordt de Bovenweg afgesloten voor alle verkeer.

Op dit moment verzakt de smalle berm en het talud. Voor het behoud van de wegconstructie en de veiligheid van de weggebruiker is het aanbrengen van de beschoeiing noodzakelijk. Om veilig te kunnen werken wordt de Bovenweg afgesloten voor alle verkeer. (Brom-)fietsers worden omgeleid over de Waleweg. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid over de Weelsedijk maar kan ook gewoon de Waleweg pakken.

De werkzaamheden duren drie weken, ze starten op maandag 2 juli en duren tot 20 juli.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.