Piershil zal met een compleet vernieuwde selectie toch starten in de 3e Klasse

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Piershil – Piershil 1 zal in het seizoen 2018-2019 uitkomen in de derde klasse D; de definitieve indeling wordt vrijdag door district West van de KNVB bekend gemaakt.

De afgelopen weken zijn in overleg met de KNVB diverse opties bekeken met betrekking tot de indeling. Gezien de leegloop van afgelopen seizoen stond het voortbestaan zelfs even op het spel voor de 87 jaar oude vereniging aan de Molendijk. Dankzij het enthousiasme van de lokale jeugd en een oproep in de media kon Jacco Vink, de enige overgebleven selectiespeler, twintig nieuwe collega’s verwelkomen.

Even werd gespeeld met de gedachte om via een omweg te herstarten in de vierde klasse; de extreem jonge spelersgroep heeft het bestuur laten weten toch te willen kiezen voor een avontuur in de derde klasse. Cor van Ruiven is aangesteld als trainer van de ‘jonkies’, Gabor Nagy neemt de rol van elftalleider op zich.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren