Groot tekort aan vrijwilligers bij de Dierenambulance Hoeksche Waard, Dierenambulance kan mogelijk niet alle meldingen meer rijden

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Zoals u misschien weet doet de Dierenambulance Hoeksche Waard regelmatig een oproep om nieuwe vrijwilligers te werven. Ze kunnen nieuwe aanwas goed gebruiken.

Het kost iedere maand weer opnieuw moeite de roosters rond te krijgen.Zeker nu, in de vakantieperiode, gaat het erg moeilijk worden om de ambulance 24/7 te bemannen.
Hierdoor zal het gaan gebeuren dat ze niet kunnen rijden en er dieren niet (direct) geholpen kunnen worden.

De Dierenambulance Hoeksche Waard vraagt hiervoor uw begrip en als u nog mensen weet die geschikt zouden zijn voor het werk op onze dierenambulance horen de medewerkers van de Dierenambulance het graag!

De Dierenambulance Hoeksche Waard zoekt mensen die in de Hoeksche Waard wonen en zelfstandig kunnen werken en deze verantwoordelijkheid aan kunnen. U kunt een mail sturen naar [email protected] om u aan te melden als vrijwilliger!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren