Ophaalochtend voor de Najaars-Rommelmarkt in Maasdam verplaatst naar 7 september

112

MAASDAM – Voor de Najaars-Rommelmarkt op 8 september van 9-13 uur op het kerkplein te Maasdam zoekt de Rommelmarkt Commissie goede bruikbare spullen voor de verkoop. De ophaalochtend van augustus gaat niet door en wordt doorgeschoven naar 7 september.

Belt u hiervoor a.u.b. vóór 6 september met dhr. A. v.d. Linden tel. 676 7188 of dhr. M. Goud tel. 676 1696. Alles wat heel, compleet en schoon is kunnen we goed gebruiken. Hartelijk dank als u aan ons wilt denken bij het opruimen van uw spullen. De opbrengst komt ten goede aan de kerk van Maasdam.

Informatie ook te vinden via www.kerkmaasdam.nl/activiteiten/rommelmarkt  of https://www.facebook.com/marktmaasdam/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.