Kinderopvangorganisaties In Numansdorp bundelen krachten voor kinderen in de Hoeksche Waard

447

NUMANSDORP – Op maandag 13 augustus organiseren SKOC (Hoeksche School), Kivido en Hoeksche Waard Actief in samenwerking met Beach Sport HW een watersportdag in Numansdorp.De kinderopvangorganisaties bundelen hun krachten om zo een geweldige dag neer te zetten voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar in de Hoeksche Waard.

De watersportdag  is een zomervakantie activiteit die plaatsvindt op het terrein van Beach Sport Hoeksche Waard, Meestooflaan 3 in Numansdorp.

Er worden leuke activiteiten met water georganiseerd in de vorm van een spellenparcours; waterestafette, spons bulls eye, etc. Daarnaast is er een waterglijbaan, een buikschuifbaan, zullen er clinics aangeboden worden door Beach Sport HW en komt IJSmo langs.

De activiteiten vinden plaats tussen 10:00 uur en 16:00 uur, waarbij de kinderen in groepjes  begeleid worden door de aanwezige sport- en pedagogisch medewerkers.Kinderen die geen gebruik maken van BSO, maar wel graag mee willen doen kunnen zich op de dag zelf melden (met handdoek en zwemkleding). Kosten 2,- p.p.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.