Gevarieerd programma VakantieBijbelWeek Nieuw-Beijerland bij voetbal vereniging NBSVV

246

Nieuw-Beijerland – De VakantieBijbelWeek in Nieuw-Beijerland vindt dit jaar plaats op 22, 23 en 24 augustus. Op het terrein van voetbalvereniging NBSVV worden diverse activiteiten voor zowel jong als oud georganiseerd.

Van 10.00 tot 12.00 uur is er voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar een gevarieerd ochtendprogramma met onder andere muziek en knutselen. Op de donderdag is ook een lunch inbegrepen en eindigt het programma om 12.45 uur. Daarnaast is er iedere avond een activiteit voor (oudere) kinderen en volwassenen. Op woensdag is dat een voetbaltoernooi, op donderdag een kindervoorstelling en vrijdag een dorpsbuffet.

Meer informatie over de activiteiten is te vinden op Facebook (@tentweek) en via [email protected] of 06-10905648.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.