50 & 60 jarig huwelijk in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Burgemeester Jan Waaijer bezocht de afgelopen periode twee echtparen. Echtpaar Van de Graaf uit Strijen was 50 jaar getrouwd en echtpaar Besseling was 60 jaar getrouwd.

Echtpaar Van de Graaf uit Strijen 50 jaar getrouwd

Op 7 augustus was het echtpaar Van de Graaf uit Strijen 50 jaar getrouwd. Burgemeester Jan Waaijer bezocht het gouden bruidspaar en feliciteerde hen onder overhandiging van een bos bloemen namens het gemeentebestuur van Strijen. Meneer en mevrouw Van de Graaf leerden elkaar kennen in hun studententijd. Ze studeerden beiden geschiedenis. Na hun studies woonde het echtpaar in Rotterdam, maar toen de kinderen werden geboren verhuisden ze naar Puttershoek. Later zijn zij naar Strijen verhuisd, waar de heer Van de Graag gemeenteraadslid voor het CDA werd.

Echtpaar Besseling uit Strijen 60 jaar getrouwd

Op zondag 5 augustus waren de heer en mevrouw Besseling 60 jaar getrouwd. Burgemeester Waaijer van gemeente Strijen ging langs bij het diamanten bruidspaar om hen een bos bloemen en de felicitaties namens het gemeentebestuur over te brengen. Meneer en mevrouw Besseling zijn geen onbekenden in Strijen, vroeger hadden zij een groentehandel op De Kaai. Het echtpaar heeft twee kinderen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren