Dagje ontspannen in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Pixabay

Een dagje ontspannen ziet er voor iedereen anders uit. De één gaat er graag op uit om bijvoorbeeld te gaan winkelen terwijl een ander liever een dagje naar de sauna gaat. Als het op uiterlijke verzorging aan komt is er gelukkig ook genoeg keuze om een dag mee vol te plannen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf of met een vriendin verschillende afspraken maken bij een kapper, een pedicure of een nagelstudio om eens lekker te ontspannen. Dat geeft je ook de gelegenheid om eens lekker bij te kletsen. Ook in de Hoeksche Waard heb je genoeg keuze om een hele dag mee vol te plannen.

Handen en voeten

Uiterlijke verzorging bestaat niet alleen uit het dragen van mooie kleren en het verzorgen van je kapsel. Ook je handen en voeten mogen wel eens goed verzorgd worden. Laat je bijvoorbeeld lekker in de watten leggen bij een nagelstudio voor het plaatsen van kunstnagels. Bij de nagelstudios in de Hoekse Waard wordt je verzorgd door professionals die jouw nagels van de mooiste kleuren en patronen kunnen voorzien. Niet alleen nagels, maar ook voeten mogen wel eens een lekkere behandeling krijgen. Boek daarvoor eens een afspraak bij een pedicure!

Naar de kapper

Ultiem ontspannend werkt een bezoek aan de kapper. Terwijl jouw kapsel geverfd wordt of weer in model wordt geknipt kun je lekker bijpraten en de laatste nieuwtjes van de kapper vernemen. Ben je op zoek naar een kapper in de buurt? Kijk dan eens hier voor de kappers die er in de Hoekse Waard voor je klaar staan. Neem een dag vrij van je werk of van je dagelijkse bezigheden en plan meerdere afspraken om heerlijk te kunnen ontspannen. Natuurlijk is het ook leuk om een dagje ontspannen cadeau te doen aan iemand!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.