Zaterdag 1 september : Dorpsfeest Westmaas met muziek, zang en theater

0
455

Westmaas – Het Dorpsfeest van Westmaas op zaterdag 1 september a.s., traditioneel aan het eind van de zomer, wordt ditmaal in een nieuwe, compacte vorm gehouden. De feestelijkheden beperken zich dit jaar tot activiteiten voor jong en oud op het kerkplein in het centrum van het dorp. In de schaduw van de historische Dorpskerk (A.D. 1650) is daar tussen 15.30 en 22.00 uur tijd voor muziek, zang en theater, voor activiteiten voor de kinderen en voor eten & drinken.

Er zijn authentieke foodtrucks (met eten en drinken), er is livemuziek, een illusionist en voor de kleintjes zijn er springkussens. Op het programma staan vanaf 16.00 uur optredens van de zanger Jeroen Schipper, een Djembéband, De Zusjes Van Wanrooy uit Klaaswaal, het Dweilorkest Da Capo, de Theatergroep Studio on Stage, Helemaal Hollands en DJ Made Music.

Tussen 16.00 en 20.00 uur zijn er op het plein bij de kerk twee springkussens waarop de kinderen zich kunnen vermaken.  Verder is Marco Royal, illusionist en goochelaar, voor jong en oud aanwezig. Restaurant De Koningshoeve verzorgd gedurende het hele Dorpsfeest het eten en drinken. Voor het dessert zal de ijscokar van Annelies Elst van Loon uit ’t Wouw aanwezig zijn.

De Stichting Dorpsfeest Westmaas, die elke twee jaar het Dorpsfeest organiseert en ook de jaarlijkse Kerstmarkt voor haar rekening neemt, rekent voor het Dorpsfeest in een nieuwe formule opnieuw op veel belangstelling uit Westmaas en omgeving.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.