Heinenoord Live 2018

0
368

Op zaterdag 15 september breekt het feest weer los in Heinenoord, want het is tijd voor de vijfde editie van Heinenoord Live! Om klokslag 16:30 trapt Lauren ter Horst af met haar band Moonday. Het festival is gratis te bezoeken.

Dit jaar is er een waar horeca plein, ook wel chill zone genoemd, waar u onder het genot van een hapje en/of drankje droog kunt zitten. Restaurant ’t Land van Wale verzorgd ook dit jaar weer heerlijke maaltijden. Hier kunt u tevens bijkletsen en even de voetjes rust geven. Uiteraard zijn er ook weer geweldige bands die live op zullen treden. Deze editie hebben we optredens van The Broken White Vans, Lucky Shot, Beautiful Brillo Band en Mashmerize. Tussen de bands door is er genoeg vermaak dankzij optreden van Lisa Lotte Dance and Events en DEEJAY4U.

Dit alles gaat weer plaats vinden op het parkeerterrein tegenover Sporthal de Tienvoet. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op www.nederlandenoranje.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.