Inloopavond Leenheerenpolder te Goudswaard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Goudswaard – Op donderdagavond 13 september a.s. wordt er een informele inloopavond georganiseerd vanuit de Gebiedsagenda Hoeksche Waard West/Spuimonding. Deskundigen van verschillende organisaties zijn deze avond aanwezig voor het verzamelen en indien mogelijk, beantwoorden van vragen over de inrichting van de Leenheerenpolder.

Deze avond worden belangstellenden geïnformeerd over wat er het afgelopen jaar is gedaan, wat er voor het komende jaar nodig is om de plannen verder te brengen en hoe wij de omgeving daarbij blijven betrekken. Aan de hand van schetsen worden de aanwezigen geïnformeerd over de plannen en is er de gelegenheid vragen te stellen.

De grote lijnen zijn duidelijk, maar de detaillering en de vraag ‘hoe’ staan nog niet vast. Dit zijn onderzoeksvragen voor de komende periode.

Datum: 13 september 2018 Tijdstip: 19:30 uur – 21:30 uur Locatie: Verenigingsgebouw Rehoboth Koningin Julianastraat 27 3267 AK te Goudswaard Aanmelden is niet van toepassing. Vragen / opmerkingen graag mailen naar: [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren