Inwoners Mijnsheerenland jagen na eerder al Oud-Beijerland op miljoenen in Miljoenenjacht

1249
Fotocredits RTL.

Vijftig inwoners van Mijnsheerenland uit postcodegebied 3271 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Mijnsheerenland daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 23 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.
 
Anja (58) uit Mijnsheerenland is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: “Dit is de ‘engste’ prijs die ik ooit heb gewonnen, ik vind het zo spannend. Maar, mijn man en ik gaan met heel veel plezier naar de studio van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Mocht het zover komen, dan gaan we voor gouden koffer zes. Als deze geluk brengt en we winnen, dan gaan we minder werken. Wat zal dat genieten worden!”
 
Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Mijnsheerenland zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.
 
De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Mijnsheerenland is zondag 23 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.