Duurzaamheidsfestival Hoeksche Waard, meld je vereniging, sportclub organisatie aan en doe mee

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op de Dag van de Duurzaamheid, woensdag 10 oktober is het Duurzaamheidsfestival Hoeksche Waard in Rabobank – Heinenoord. Alle verenigingen, sportclubs en organisaties zijn uitgenodigd om een dansje te komen doen op de kleurrijke energieopwekkende dansvloer van Energy Floors en een energierecord neer te zetten.

Dit is natuurlijk ook dé ideale gelegenheid om je vereniging, club of organisatie te promoten!

Dus doe mee en meld je snel aan via [email protected]!

Ook zijn er foodtrucks, een repair café, Professor Lamoraal, storytellers en stands met informatie over onderwerpen als duurzaam je huis verbouwen, voedselverspilling, energie besparen of opwekken, circulaire economie, zuinig vervoer, minder gebruik van plastic, duurzaam eten, gasvrij wonen en sociale duurzaamheid (zo lang mogelijk thuis blijven wonen).

Met onze deelname wil de Hoeksche Waard een steentje bijdragen aan een toekomstbestendige omgeving. Wij hebben niet voor niks de ambitie gesteld om in 2040 energieneutraal te zijn!

Organisatie Duurzaamheidsfestival: Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard, Energieke Regio Hoeksche Waard, Rabobank Het Haringvliet, HoekscheWaardDuurzaam, Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, Hoekschewaards Landschap OZHZ (Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid) en Provincie Zuid-Holland


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren