Een fantastische BuurtBorrel in Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

MIJNSHEERENLAND – Het was een natte dag/avond afgelopen zaterdag 22 september, maar dat deerden de ± 45 bewoners van de Molenvlietlaan, Nieuwegeer en de Laan van Westmolen in Mijnsheerenland niet. Sandra Entrop en Nico Buissing hadden het initiatief genomen om een gezellige buurtborrel te organiseren.

Via de moderne media waren de buurtbewoners geïnformeerd.Spontaan melden zich de broodnodige vrijwilligers.Er kwam een grote feesttent met een overkapping naar “plork” een nostalgische camper. Dit alles feestelijk gedecoreerd en verlicht. Er kwamen bartafels, banken, klapstoelen en lange tafels waarop iedere bewoner zijn meegebracht gerecht kon neerzetten. Een cateraar zou jaloers zijn op de heerlijke warme- en koude gerechten. Iedereen werd eveneens verzocht om zijn eigen bord, bestek, glas en drank mee te nemen om zo min mogelijk plastic afval te creëren.

Gezellige achtergrond muziek, overstemde de regen. Voor de kinderen was er een sjoelbak, grimeer- en een make-up hoekje waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. De camper bood plaats aan baby en kinderoppas.

De kennismaking tussen de bewoners die elkaar nog niet hadden gesproken, verliep alsof ze elkaar al jaren kenden. Met als gevolg dat er tot in de kleine uurtjes werd gepraat, gegeten en gedronken. Het was een zeer natte, maar wel een uitstekend geslaagde BurenBorrel die zeker voor herhaling vatbaar is.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren