Rotary Hoeksche Waard overhandigd cheque aan Stichting ’De Overbrugging’

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Op zondag 3 juni organiseerde Rotary Hoeksche Waard voor de eerste keer ‘Smulfietsen’, een fietstocht van 30 of 60 km door de Hoeksche Waard.

Na de start, die om 13.00 uur plaats vond vanaf de Zuidzijdse Bioboerderij en –winkel Doelwijck, hebben de ruim 75 fietsers diverse ‘smulpunten’ aangedaan en daar heerlijke streekgebonden producten geproefd waar de Hoeksche Waard rijk aan is. 
Mede dankzij het prachtige weer en de inzet van sponsoren, vrijwillers en smulpunten is het een geweldige dag geworden.

De opbrengsten van de inschrijfgelden en de extra giften gaan naar Stichting ‘De Overbrugging’ uit Oud-Beijerland. De Stichting is toe aan een nieuwe bus en op deze manier draagt RCHW haar steentje bij.

De cheque van € 2000,- is op 28 september uitgereikt aan Arie van Pelt door Suze Gillessen, voorzitter Community RCHW. Arie is voorzitter van ‘De Overbrugging’ gaf aan hier ontzettend blij mee te zijn. Arie bedankt RCHW, ook namens de Stichting, voor de inzet om een evenement als ‘Smulfietsen’ te organiseren en geeft aan dat dit bedrag zeer welkom is en goed besteed wordt.

De Stichting is een non-profit instelling in Oud-Beijerland die zich richt op hulp en opvang van mensen met een hulpvraag.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren