Wederom sporenonderzoek naar aanleiding van de vermiste Mona uit Delft in straten Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIERLAND – De politie zocht in Oud-Beijerland weer naar sporen vermiste Mona Baartmans uit Delft. Aan de Oost-Voorstraat / Zadelmaker in Oud-Beijerland was de Politie vandaag wederom bezig met sporenonderzoek o.a. inzet speurhonden n.a.v. de vermiste Mona Baartmans uit Delft. Op de Zadelmaker werd bewoners verzocht hun auto elders te parkeren.

Mona Baartmans bracht zondag 23 september een bezoek aan haar man in verpleeghuis Houtwijk aan de Architect Duikerstraat in Den Haag. Ze is daar om 16.30 uur vertrokken met iemand die in een zwarte Renault Megane reed. Een dag later werd ze als vermist opgegeven toen de schoonmaakster ontdekte dat ze niet thuis was.

Op zondag 30 september is een 60-jarige man uit Oud-Beijerland aangehouden als verdachte. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de vermissing en zit in beperkingen, wat betekent dat hij alleen met zijn advocaat contact mag hebben. De politie houdt er ernstig rekening mee dat de 79-jarige vrouw niet meer leeft.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.