Vrijdag 19 oktober eerste podcast Chicks And The City bij RTV Rijnmond

41

Vanaf vrijdag 19 oktober start Chicks And The City met een podcast, die uitgezonden wordt via de website van RTV Rijnmond. In deze nieuwe podcast gaat presentatrice Natasja Morales samen met haar ‘chicks’ in gesprek met mensen met een bijzonder, spraakmakend of inspirerend verhaal. 

De Chicks And The City podcast is dé survival & inspiration Guide voor de moderne (jonge) vrouw waar alles wat de vrouw van nu bezig houdt naar voren komt. De podcast wordt gemaakt door jonge meiden uit de regio en dat leidt tot mooie verhalen met hier en daar een brutale, eerlijke of gekke wending. Hieruit volgt de ondertitel: not your everyday podcast. Iedere podcast staat er een gast centraal, die gepassioneerd en vol enthousiasme verteld over wat zij doet. De gasten zijn uiteenlopend, maar hebben allemaal één ding gemeen: een inspirerend verhaal. 

Opzet

De podcast bestaat uit verschillende (vaste) items, zoals onder andere: ‘pod-verdikkeme’ waarin de gast een bijzonder, persoonlijk of gênant verhaal onthuld en ‘Chicks Versus Boys’ waar pittige antwoorden worden gegeven op vragen van het andere geslacht. De Chicks zijn bovendien erg benieuwd naar wat er speelt onder de luisteraars. In ‘Ask the Audience’ kan het luisterend publiek al hun vragen kwijt aan de Chicks And The City gasten.

Project

Chicks And The City is een meiden participatie waar meiden in de leeftijd 15-25 in hun vrije tijd aan mee kunnen doen en spelenderwijs verschillende vaardigheden kunnen opdoen op het gebied van radio/media maken. Het project is bedacht en ontwikkeld door Natasja Morales. Ben jij een meid uit de regio Rijnmond en lijkt het je leuk om mee te doen aan Chicks And The City? Stuur dan een mail naar [email protected]

Kijk voor meer informatie en voor het beluisteren van de eerste Chicks And The City podcast op: www.rijnmond.nl/chicks 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.