Verkiezingscampange Lokalen Hoeksche Waard van start!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MAASDAM-  Op 25 oktober vindt om 20:00 in het clubgebouw van de Blue Hitters in Maasdam de officiële aftrap van de verkiezingscampagne plaats. Onder de slogan Lokaal voor allemaal! spreekt de partij de ambitie uit om bij de verkiezingen 10 zetels te behalen. Belangrijke verkiezingsthema’s voor de Lokalen zijn zorg, mobiliteit en burgerparticipatie.

Na de opening van het avondprogramma zal lijsttrekker Albert Scheerhoorn een toelichting geven op het verkiezingsprogramma. Het verkiezingsprogramma, dat al te vinden was op de website van Lokalen Hoeksche Waard, bevat de zes kernwaarden van de partij en gaat tevens in op de doelen die het per dorp wil bereiken.

Om op stoom te raken heeft LHW de afgelopen weken al diverse evenementen aangedaan en deed het mee met het ouderendebat. De start op de 25ste markeert dan vooral het begin van de sprint richting de verkiezingen. De bijeenkomst in het clubgebouw van de Blue Hitters is gratis toegankelijk voor publiek en pers.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.