Muziek in huis met Duo Naiades in Heemzicht

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PIERSHIL – Op zaterdag 17 november 2018 geeft het ensemble MUZI een klassieke muziek concert in Woonzorgcentrum Heemzicht, voorstraat 26 te Piershil. Het concert duurt van 14:30 uur t/m 15.30 uur, zonder pauze en vindt plaats in het restaurant van Heemzicht. Toegang is gratis.

In verband met een beperkt aantal plaatsen kan men zich aanmelden t/m 13 nov. a.s. via 0186-693122 e/o via [email protected].

Het ensemble Duo Naiades, bestaande uit Judith Mos – klarinet, Wendy Rijken – harp, brengt een gevarieerd programma met werken van o.a. Einaudi, Piazzolla en Monti.Het wordt mede mogelijk gemaakt door Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.

Het optreden is op verzoek van Heemzicht georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis.De Stichting Muziek in Huis (MiH) beoogt met haar concerten de kwaliteit van leven te verhogen van ouderen en zieken. Jaarlijks organiseert MiH meer dan 700 kamerconcerten door professionele ensembles.’’


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren