Open morgen bij de Schelf in ‘s-Gravendeel

58

‘s-Gravendeel – Zoekt u een fijne basisschool voor uw kind? Een eerste kennismaking om de sfeer eens te proeven in de klas is op: woensdag 21 november tussen 9.00 en 11.00 uur kan dat bij OBS de Schelf in ‘s-Gravendeel.

Er is gelegenheid om uw peuter vanaf +- 2,5 jaar te laten meespelen met de kleuters in 1 van onze 3 groepen 1-2 op basisschool de Schelf. Vaders en moeders zijn natuurlijk ook van harte welkom in de groep. Terwijl uw kind speelt en meedoet in de groep kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee uw vragen stellen aan de directeur of een afspraak maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding door de school. 

Met ingang van het schooljaar 201-2019 is er op het adres Vlasstraat 3 te ’s-Gravendeel ook het volgende gehuisvest:

  • Peuterspeelzaal
  • Kinderdagopvang
  • Buitenschoolse opvang van 7.00-8.30 en van 15.00- 19.00 uur
  • Vakantie opvang van uw kind tot 12 jaar

Heeft u belangstelling voor 1 van deze vormen dan is er gelegenheid op bovengenoemde dag en tijd om onze spiksplinternieuwe lokalen te bezoeken, kennis te maken met de leidsters en even mee te spelen met uw kind. U bent van harte welkom!

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.