Hospice Hoeksche Waard organiseert informatiemiddag en is op zoek naar vrijwilligers

379

Zuid-Beijerland – Bent u ook zo nieuwsgierig wat er achter de deuren van het Hospice Hoeksche Waard in de monumentale boerderij in Zuid – Beijerland gebeurt? Kom eens langs, wij heten u van harte welkom en vertellen u graag over ons werk en (indien mogelijk) laten wij u tijdens een rondleiding het hospice zien.

Hospice Hoeksche Waard is een organisatie gericht op inwoners in de regio Hoeksche Waard en omliggend gebied die in een terminale fase van hun leven zijn. Het hospice is gevestigd aan de Dorpszicht 1 in Zuid-Beijerland. Het voornaamste doel is rust en ruimte bieden aan mensen die nog maar een korte tijd te leven hebben. De exploitatie van het hospice wordt voor een deel gedekt door overheidsbijdragen. Daarnaast is er grote afhankelijkheid van particuliere gelden en donaties.

Op de volgende data/tijdstippen ontmoeten wij u graag:

  • Donderdag 15 november om 14.00 uur

Vrijwilligers

Hospice Hoeksche Waard is ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Als vrijwilliger in de hospice kun je veel betekenen voor onze gasten en hun naasten. In januari starten we weer met een nieuwe cursus waar nog enkele plaatsen voor vrij zijn. Meer informatie vind je op onze website en ook tijdens de informatiemiddag van 15 november wordt er meer informatie gegeven over het werken in de hospice als vrijwilliger. Ook zijn we op zoek naar een speciale ICT-vrijwilliger. Meer informatie is te vinden op onze website (www.hospicehoekschewaard.nl) 

Om een goede organisatie mogelijk te maken vinden wij het fijn als u zich, bij voorkeur via e-mail [email protected], of telefonisch via nummer 0186 – 66 04 10 aanmeld.

U vindt ons op Dorpzigt 1 in Zuid-Beijerland: vanaf de Dorpsstraat, ter hoogte van nummer 161 de dijk afrijden naar de parkeerplaats van de Hospice.

Lukt het u niet om op 15 november aanwezig te zijn ? Natuurlijk kunt u ook buiten de genoemde tijdstippen een afspraak maken en een bezoek brengen aan onze hospice.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.