Uitslag verkiezingspoll: Kleine meerderheid wil laagste OZB tarief wat nu wordt geheven in de vijf gemeenten voor de nieuwe gemeente Hoeksche Waard

231

Hoeksche Waard – De verkiezingen zijn binnen enkele weken en daarom hielden wij afgelopen 5 dagen  een poll met een standpunt van de VVD Hoeksche Waard.  De VVD Hoeksche Waard meld het volgende in hun verkiezingsprogramma: Als het aan de VVD ligt wordt het tarief voor OZB in de nieuwe gemeente het laagste tarief dat nu wordt geheven in de vijf gemeenten. 

De opbrengsten van de OZB gebruikt de gemeente voor allerlei voorzieningen, zoals onder andere onderwijs, wijkaanpak en de aanleg van speeltuinen en groenstroken. Een laag OZB Tarief kan dus betekenen dat er op deze onderdelen zal moet worden bezuinigd.

Hieronder de uitslag van de poll

De Hoeksche Waard moet volgens de VVD het laagste OZB ( belasting op huisbezit ) tarief van alle gemeenten overnemen. ook al moet er daardoor bezuinigd worden.

  • Mee eens (47%, 180 Votes)
  • Niet mee eens (44%, 169 Votes)
  • Geen mening (8%, 32 Votes)

Total Voters: 381

Laden ... Laden ...

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.