Staatssecretaris Mark Harbers bezoekt Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Staatssecretaris Mark Harbers bezoekt Hoeksche Waard - Foto @markharbers Twitter

OUD-BEIJERLAND – Staatssecretaris Mark Harbers bezoekt woensdag 14 november de weekmarkt in Oud-Beijerland. Hij doet dat om de lokale VVD een handje te helpen in de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november aanstaande.

Mark Harbers zal samen met het campagneteam van de VVD de weekmarkt in Oud-Beijerland bezoeken en in gesprek gaan over lokale en landelijke onderwerpen. Lijsttrekker Arnold de Man: ‘We zijn blij dat Mark Harbers zijn agenda heeft vrij kunnen maken om ons te helpen. Hiermee laten we zien dat ook de landelijke politici oog hebben voor de uitdagingen waar we in de Hoeksche Waard voor staan.’

Mark Harbers is vanaf 13.00 uur aanwezig in Lunchcafé Zonder Meer en zal daarna op de weekmarkt in gesprek gaan met inwoners.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.