Hoeksch Nieuws wenst alle partijen succes met de verkiezingen!

0
190

HOEKSCHE WAARD – De redactie van Hoeksch Nieuws wenst alle partijen die deelnemen aan de verkiezingen succes met de verkiezingen! Aan de inwoners met stemrecht hebben wij 1 boodschap: Laat je stem horen en ga naar de stembus op woensdag 21 november!

De toekomst van de Hoeksche Waard gaat iedereen aan het hart. Of je nu voor of tegen een fusie bent. Aan die emoties gaan we zeker niet voorbij. Tegelijkertijd kijken we juist ook naar de toekomst waarin we samen kunnen bouwen aan het eiland waar we allemaal trots op zijn!

Hoeksch Nieuws is trots op elk dorp in de Hoeksche Waard en zal dan ook met veel plezier het nieuws blijven verzorgen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.