Liveblog gemeenteraadsverkiezingen Hoeksche Waard op Hoeksch Nieuws

6707

HOEKSCHE WAARD – Op de hoogte blijven van het verloop van de verkiezingsdag kan via dit bericht op Hoeksch Nieuws. Wij houden u tot diep in de nacht op de hoogte! 0.15 uur We sluiten de liveblog bedankt voor het kijken! 0.10 uur De voorlopige uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen is bekend! Vrijdag wordt de definitieve uitslag vastgesteld. 23.48 uur Nog drie stembureau’s moeten leveren. Dan weten we het zeker 23.30 uur

23.05 uur

22.50 uur

22.30 uur

22.00 uur De eerste uitslag is binnen

21.20 uur

Regio verslaggever Sanne Waldekker is er klaar voor!

21.00 uur

Alle stembureaus voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn vanaf nu gesloten. Iedereen is vanaf  21.00 uur van harte welkom bij de uitslagenavond in Alcazar Events, Puttershoek. Hoeksch Nieuws verzorgt deze liveblog tot diep in de nacht tot dat de voorlopige uitslag bekend is.

20.10 uur:

De stembureaus zijn nog iets minder dan een uur open. Breng voor 21.00 uur uw stem uit en bepaal zo mee wie er in de gemeenteraad komen. Laat uw stem niet verloren gaan, stem voor de Hoeksche Waard!

18.45 uur:

18.00 uur Tussenstand opkomst

Om 18.00 uur was het opkomstpercentage in de Hoeksche Waard bijna 31%. Heeft u nog niet gestemd? U heeft nog 3 uur de tijd om uw stem uit te brengen op uw favoriete kandidaat/partij. Na het sluiten van de stembureaus ben je vanaf 21.00 uur van harte welkom bij de uitslagenavond in Alcazar, Puttershoek.

17.20 uur:

16.57 uur:

15.39 uur

14.20 uur:

13.25 uur:

Proef met kleinere stembiljetten in Numansdorp Bij het stembureau Buitensluis in Numansdorp wordt een proef gedaan door het Ministerie van Binnenlandse Zaken met alternatieve stembiljetten. Naast het normale stembiljet kunnen stemmers ook met een kleiner biljet een ‘nepstem’ uitbrengen in een andere bus. Onder meer de burgemeester van Cromstrijen deed mee. Via: Rijnmond.nl

10.15 uur

De opkomst momenteel bij de verkiezingen in de Hoeksche Waard bedraagt 4,26%.

9.15 uur

7.30 uur

Zojuist zijn in de Hoeksche Waard de stembureaus opengegaan. Net zoals in 36 andere herindelingsgemeenten vinden vandaag de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Via deze webpagina houden wij u de hele dag op de hoogte van onder meer de opkomst in de verschillende dorpen. Weet u nog steeds niet op welke partij u moet stemmen? Kijk dan nog eens op ons Kieskompas en/of de website allekandidaten.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Reacties zijn gesloten.