Koninklijke onderscheiding voor CDA raadslid Ronald Zwijgers bij afscheid gemeenteraad Korendijk

628

PIERSHIL – Op 4 december 2018 ontving de heer R. (Ronald) Zwijgers (geb. 7 augustus 1979) een Koninklijke Onderscheiding. De heer Zwijgers is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De heer Stoop, waarnemend burgemeester van de gemeente Korendijk, heeft aan hem het versiersel uitgereikt. De heer Zwijgers was ’s middags verhinderd bij de bijzondere raadsvergadering aanwezig te zijn waarin de gemeenteraad afscheid nam. Om deze reden werd de onderscheiding later op de dag aan hem uitgereikt.                

De heer Zwijgers had namens het CDA 12 jaar zitting in de gemeenteraad van Korendijk. In verband met de fusie van de gemeente Korendijk met de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Oud-Beijerland en Strijen tot de nieuwe gemeente Hoeksche Waard per 1 januari 2019 heeft hij besloten zijn raadslidmaatschap te beëindigen.

Als dank voor zijn inzet voor de Korendijkse samenleving ontving de heer Zwijgers de onderscheiding.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.