Tweede Kerstdag ontspannen wandelen door de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – De Gouden Driehoek van de Hoeksche Waard verzorgt ook dit jaar weer een kerstwandeling. Deze wandeling vindt plaats op woensdag 26 december 2018. Start bij Maria Hoeve Strijen ( tussen 11.00 en 15.00 uur)

Deelnemers aan deze kerstwandeling hebben de keuze tussen een wandeling van 5, 10 én 15 kilometer door de polders van Strijen. De wandeling inspireert de deelnemers om samen te zijn en om zich heen te kijken. Door de verschillende afstanden is de wandeling geschikt voor alle leeftijden. Elke wandeltocht loopt langs de drie deelnemende bedrijven en bied op elke plek koffie en thee aan. Dit is tegen betaling.

De Gouden Driehoek wil mensen uitnodigen om Tweede Kerstdag met elkaar te vieren en vooral iemand die alleen is met Kerst te vragen mee te gaan.

De kosten voor deelname aan de kerstwandeling bedragen 10,00 euro per persoon. Hiervoor krijgen deelnemers de wandelroute mee op papier en tevens toegang tot de deelnemende bedrijven. Hiernaast krijgen de deelnemers op het Buitenplaats Land van Es een heerlijke pompoensoep, met pompoenen uit de moestuin van De Peerdegaerdt. Ook is er erwtensoep te verkrijgen. Voor kinderen is een gereduceerde prijs.

De wandeling kan tussen 11:00 en 15:00 gestart worden.Het aantrekken van warme, waterdichte kleding en het dragen van laarzen/stevige schoenen tijdens het bezoeken van de verschillende locaties is aanbevolen. De wandeling is over verharde wegen en honden zijn aangelijnd ook welkom.

Indien u vooraf kaartjes besteld via www.peerdegaerdt.stager.nl ontvangt u een kopje koffie of thee gratis. U bent ook welkom om op de dag zelf kaarten te kopen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.