Bewonersavond Energie besparen Zoomwijck Oud-Beijerland groot succes

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Wethouder Den Boer, regionaal portefeuillehouder Energie en Klimaat, opent de bewonersavond in Oud-Beijerland.

Oud-Beijerland – Op 10 december gaven de vijf gemeenten in de Hoeksche Waard samen met het Regionaal Energieloket een vervolg aan de wijkaanpak energiebesparing en comfortabel wonen. 

Tijdens een speciale bewonersavond werden de ca. 170 aanwezigen geïnformeerd over de voordelen van energiebesparing, welke maatregelen genomen kunnen worden en welk collectief inkoopvoordeel haalbaar is. Inmiddels hebben al vele woningeigenaren uit de wijk Zoomwijck in Oud-Beijerland zich aangemeld voor de actie. 

Regionaal Energieloket

Het Regionaal Energieloket heeft bij een aantal woningen uit de wijk een energiescan uitgevoerd. Daarna is het Regionaal Energieloket samen met de gemeenten op zoek gegaan naar installateurs uit de regio voor verschillende energiebesparende maatregelen. Vervolgens zijn partijen geselecteerd op basis van prijs, kwaliteit en afstand tot Oud-Beijerland. Tijdens de bijeenkomst konden bewoners kennismaken met de installateurs. 

Zoomwijck Oud Beijerland

Bewoners van de wijk Zoomwijck in Oud-Beijerland kunnen zich nu inschrijven voor de verschillende energiebesparende maatregelen. Wees er dus snel bij als u wilt profiteren van de korting en deze winter nog rendement wilt behalen op uw investering. 

Inschrijven

Voor meer informatie over de besparingsactie in de wijk Zoomwijck in Oud-Beijerland verwijzen wij u door naar de website van het Regionaal Energieloket via https://regionaalenergieloket.nl/oud-beijerland. Daar kunt u zich ook vrijblijvend opgeven voor de actie. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.