Gemeente Oud-Beijerland trekt vergunning voor nieuwe aanbouw aan het Oude Raadhuis in, Gemeente Hoeksche Waard volgend jaar aanzet met nieuw plan

392
De vergunning voor de bouw van de zogenaamde blokkendoos is Oud-Beijerland werdt in 2018 teruggetrokken

OUD-BEIJERLAND – Het college van burgemeester en wethouders heeft naar aanleiding van de raadsvergadering van afgelopen dinsdag 11 december jl. besloten om de aanvraag van de omgevingsvergunning voor de aanbouw van het Oude Raadhuis terug te trekken.

Dit om het gesprek, dat wethouder van Waveren heeft toegezegd te voeren met de indieners van de petitie, in alle openheid aan te gaan. Dit gesprek zal in de komende tijd plaatsvinden. Het is vervolgens aan het nieuwe college van de gemeente Hoeksche Waard hoe met het vervolg en de uitkomsten moet worden omgegaan.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.