Winterkost in Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Zuurkool met worst - Foto Pixabay

Heinenoord – De eerste winterkost  in het nieuwe jaar! Een winterkost in Heinenoord op woensdag 16 januari in jeugdhuis de Erve, Oranjestraat 3 in Heinenoord omvat een lekkere & gezonde maaltijd, een spelletje bingo, gezellig bijkletsen… even er lekker tussenuit in het eigen dorp. Een all-in prijs voor een totaal programma.

De maaltijden van deze winterkost worden verzorgd door de kok van het restaurant ’t Land van Wale.  Op deze woensdag staan kippensoep, andijviestamppot met gehaktbal en chocoladevla  op het menu. De organisatie van deze winterkost is verder zoals men het gewend is: met  een voor- en na programma rondom de maaltijd.

Om 10.30 uur verwelkomen de gastvrouwen  u met koffie en iets lekkers  en zij zorgen voor een gezellige en vlotte bediening van de maaltijd en de thee in de middag. Na de koffie is tijd voor een spelletje bingo, een quiz of een demonstratie.De winterkost Heinenoord begint om 10.30 uur en eindigt ongeveer om 14.00 uur.

Aanmelden:

Wilt u meedoen? Bel Bep van Soest  (tel. 0186 602154), Henny Cornegge (tel. 0186 602176) of Corry van Drielen (tel. 0186 202321). Graag bellen vóór donderdag de week voordat de winterkost plaats vindt. Dan kunnen wij het tijdig aan de kok doorgeven. De kosten zijn 12,- euro


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren