Collecte Erasmus MC team voor het Daniel den Hoed Fonds in Goidschalxoord, Heinenoord, Blaaksedijk, Puttershoek, Mijnsheerenland, Westmaas, Maasdam en ’s-Gravendeel

254

HOEKSCHE WAARD – Van maandag 14 t/m zaterdag 19 januari 2019 collecteert het Erasmus MC team voor het Daniel den Hoed Fonds, binnen de dorpen Goidschalxoord, Heinenoord, Blaaksedijk, Puttershoek, Mijnsheerenland, Westmaas, Maasdam en ’s-Gravendeel, en zijn te herkennen aan de rode bovenkleding.

Het fonds steunt wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC met als doel, betere zorg en behandeling voor patiënten met kanker.

Het Erasmus MC Team gaat fietsen voor kankeronderzoek, zij fietsen in 8 dagen, 1.300 kilometer en 19.000 hoogtemeters van Noord Italië naar Nederland. Meer informatie is te vinden op de volgende site: www.tourforlife.nl Wilt u zelf iets doneren, dat kan via https://www.tourforlife.nl/team-erasmusmc , sponsor of door een tikkie aan te klikken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.