Ontdek Jouw Schrijverstalent

123
Foto Welzijn HW

Mijnsheerenland – Iedereen heeft een verhaal. Maar hoe schrijf je dat goed op? Maak contact met je schrijverstalent in de Bibliotheek in Mijnsheerenland op donderdag 31 januari. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om te schrijven en een verhaal mooi te vertellen.   

In deze workshop neemt schrijfcoach Jannie je mee naar de fantastische wereld van het creatief schrijven. De basiselementen zullen besproken worden met als focuspunt: wees authentiek. We gaan samen aan de slag, zodat je meer vertrouwen krijgt in het uiten van jouw eigen creatieve hersenspinsels. Schrijf je mee?!

Jannie van den Boogaard is redacteur en schrijfcoach bij o.a. uitgeverij Nimisa Publishing House. In 2012 heeft ze De Schrijverin opgericht om beginnende schrijvers over de drempel van onzekerheid te helpen, omdat ze gelooft dat wij allemaal een bijzonder verhaal in ons hebben.

Schrijf jij graag? Dan is deze middag voor jou! Leg je pen en papier alvast klaar en grijp deze kans. Op donderdag 31 januari in Mijnsheerenland van 14 uur tot 16 uur in het Dorpshart Van der Straatenplein 2 | 3271 SH Mijnsheerenland. Kosten: € 10 inclusief koffie of thee, leden van de bibliotheek betalen € 8.

Graag vooraf aanmelden via de agenda op de website van de bibliotheek Hoeksche Waard www.debhw.nlof via [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.