Zoë van Gils breekt indoor clubrecord uit 1993

225

Gent –  De 10 jarige Zoë van Gils uit Puttershoek is sinds kort lid van de atletiek vereniging PAC Rotterdam. Hier traint Zoë met diverse atleten onderleiding van de toptrainers Karlijn en Corinde van Es. De aanpak van deze trainsters werpt direct zijn vruchten af.

Zoë neemt vol van vertrouwen deel aan de indoor meeting jeugd in de topsporthal in Gent. Zoë neemt het hier op tegen de toptalenten uit België en Frankrijk. In een spannende race waar Zoë direct aansluit bij de kopgroep van de wedstrijd noteert zij een eind tijd van 3.27,68 Hiermee scoort Zoë niet alleen een persoonlijk record maar wordt ook het clubrecord van PAC Rotterdam uit 1993 verpulverd met bijna 10 seconden (3.37,21). Zoë is dan ook heel blij met dit record!!!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.