Strijen kansloos tegen Nieuwenhoorn

72

NIEUWENHOORN – De Strijense Technische Unie equipe mocht de aanvallers van Nieuwenhoorn dankbaar zijn dat hun vizier niet op scherp stond anders had bij rust reeds een onoverbrugbare achterstand op het scorebord gestaan. Nu was het mede door enkele knappe reddingen van keeper Natoe dos Santos slechts 1-0. In de 44e minuut mocht Jeffrey Burger vrij op rukken naar de rand  van het strafschopgebied en zijn schot eindigde onhoudbaar met een fraaie boog in het Strijense doel.

Na de rust verviel Strijen in een oude fout door al snel vrij makkelijk de 2-0 weg te geven. Tussen 4 Strijenaren in mocht Dimitri Gomes met een simpele schuiver in de hoek afdrukken en in de 80e   minuut kreeg Jeffrey Burger alle gelegenheid geboden uit een scrimmage de eerste prijs prijsschieten binnen te slepen. In de slotminuut kon Pascal Burger – terug na een lange blessureperiode en vader geworden van zoon Luuk – op aangeven van Mark Stam ex-Strijen keeper Christian van Wijngen, die een makkelijk middagje kende, verschalken.

A.s. zaterdag speelt Strijen thuis tegen SVS uit Capelle aan de IJssel. De wedstrijd begint om 14.30 uur.Ook de volgende competitieronde Zaterdag 9 maart speelt Strijen thuis en wel de Hoekschewaardse kraker tegen SSS Klaaswaal, dat inmiddels in moeilijk vaarwater terecht is gekomen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.