Goede doelen ontvangen eerste opbrengst van de HoekscheWaardPas: 2605 euro. Dierenstee in Numansdorp grote winnaar met 300 euro.

220

HOEKSCHE WAARD – Hoe zat het ook alweer? Met de HoekscheWaardPas krijgen de leden korting en gratis extra’s bij meer dan 100 bedrijven in de Hoeksche Waard. Aankopen, activiteiten en uitstapjes, verzin het maar. Omdat de HoekscheWaardPas impact wil maken op de leefomgeving van ons eiland, doneert de organisatie 5 euro per abonnee aan een goed doel in de Hoeksche Waard. De leden (pashouders) bepalen zelf welk goed doel hun donatie ontvangt.

Mei 2018 zijn de initiatiefnemers Martin Herlaar en Leonard Bruynzeel gestart met de eiland voordeelpas en daarmee is het eerste jaar inmiddels afgerond. Ondanks dat het concept nieuw was, kan de organisatie dankzij haar ruim 500 leden in totaal 2605 euro overmaken aan 102 door de pashouders gekozen goede doelen in de Hoeksche Waard. De grote winnaar was de Dierenstee in Numansdorp met 300 euro.

“Wij waren aangenaam verrast met dit mooie resultaat en vonden het erg leuk om te horen dat we onder de HoekscheWaardPas leden erg populair zijn. Deze gift gaat bijdragen aan de nieuw te realiseren verblijven voor konijnen en knaagdieren. Wij willen de HoekscheWaardPas en haar leden heel hartelijk danken voor deze mooie donatie.” Aldus Jeroen Verhoek, manager van Dierenstee Numansdorp.

Een fantastische start en voor 2019 zijn onze vooruitzichten hoopvol, aldus Martin Herlaar. De organisatie is ervan overtuigd dat zij door de groeiende naamsbekendheid, nieuwe samenwerkingen en het iedereen-profiteert-karakter in 2019 flink gaan groeien. Het leuke is dat de goede doelen daar flink van mee profiteren, wij verwachten dat wij in 2019 meer dan €7500 gaan ophalen voor de goede doelen. Het fijne nieuws voor de goede doelen is dat de 5 euro donatie elk jaar dat een abonnee lid is, opnieuw wordt toegekend. Het bedrag wordt daardoor hopelijk steeds hoger.

Bezoek voor meer info www.hoekschewaardpas.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.