Met de cursus Excel kom je er wel

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland– Excel is een voorbeeld van een programma waarmee je meer kunt dan je denkt. Speciaal voor beginners is er een cursus over de basisprincipes van Excel 2013 in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum op dinsdagavond 5, 12 en 26 maart. Na deze avonden zijn de deelnemers helemaal klaargestoomd voor de juiste werkwijze.


Tijdens de cursus besteedt een ervaringsdeskundige aandacht aan de basisprincipes van Excel 2013. Om de cursus goed te kunnen volgen is er basiskennis vereist over de werking van Windows. De cursist moet kunnen werken met de muis en basisprincipes kennen als het openen en opslaan van bestanden en (Microsoft)programma’s.

De inhoud van de cursus bestaat uit de onderstaande punten, welke middels theorie en oefenopdrachten worden toegelicht.

  • Introductie Excel 2013 de basis
  • Werken met Excel
  • Slim werken met Excel
  • Tabellen en grafieken in Excel

De cursus is bedoeld voor mensen die niet of nauwelijks met Excel hebben gewerkt. Of voor mensen die de basis willen herhalen. Deelnemers kunnen hun eigen laptop met Microsoft Excel 2013 meenemen. Op de locatie zijn tijdens de cursus enkele laptops te leen om mee te oefenen.Ook gebruikers van oudere versies zijn welkom. Een aantal handelingen kan dan afwijkend zijn, maar er is genoeg aansluiting om te kunnen aanschuiven bij deze cursus.

Datum: 5, 12 en 26 maart
Tijd: 19:30 – 21:30 uur
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Toegang: €70,00 of €45,00 met je Biebpas

Aanmelden kan via het online inschrijfformulier op www.debhw.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.