Werkzaamheden in de Oranjewijk in Strijen tot aan het einde van 2019

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De fasering van de werkzaamheden.

STRIJEN – In de Oranjewijk in Strijen wordt hard gewerkt aan het vervangen van gas- en waterleidingen en het riool.

Nutsvoorzieningen

In de Oranjewijk in Strijen worden door firma Van den Heuvel namens Stedin en Evides gas- en waterleidingen vervangen. Deze werkzaamheden staan gepland tot augustus 2019. Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met de uitvoerder, de heer Donny de Bonte via telefoonnummer 0418-45 38 72.

Rioolvervanging en herinrichting

In de Oranjewijk wordt de vuilwaterriolering vervangen en er wordt een nieuw regenwaterriool aangelegd. Gelijktijdig wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht en de wijk voorzien van nieuwe bestrating. Deze werkzaamheden duren van januari tot december 2019. Gedurende de werkzaamheden, welke gefaseerd worden uitgevoerd, zullen diverse straten tijdelijk worden afgesloten voor het doorgaand verkeer. Er worden omleidingsroutes ingesteld.

Vanaf januari tot eind maart 2019 zal de Julianastraat afgesloten worden voor doorgaand verkeer. Vanaf november tot december 2019 zal het tweede gedeelte van de Julianastraat (vanaf Troelstrastraat tot Schelpweg) worden afgesloten. De bushaltes aan de Julianastraat komen hierdoor tijdelijk te vervallen. Er wordt een tijdelijke halte ingericht aan de Oranjestraat ter hoogte van het politiebureau.

De riolerings- en bestratingswerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Verheij Infra. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de uitvoerder, de heer Mathijs Groeneveld via [email protected] of 06-23 01 10 84. U kunt ook contact opnemen met de omgevingsmanager Gerard IJdo via [email protected] of 06-55 22 30 79.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren