Cursus reanimatie en het gebruik van een AED toestel in Mookhoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MOOKHOEK – In het Verenigingsgebouw in Mookhoek verzorgt de EHBO vereniging Strijen weer een cursus reanimatie en het gebruik van een AED toestel.

De cursus is voor nieuwe deelnemers die nog niet in het bezit zijn van een certificaat en wordt gehouden op woensdagavond  6 en 13 maart 2019 aanvang 19.30 uur in het gebouw aan de Viskilstraat 18 te Mookhoek.

Na afloop ontvangt u een certificaat dat wordt uitgegeven door de Nederlandse Reanimatieraad en de Hartstichting.De kosten voor de cursus, € 40,– kunt u meestal bij uw ziekenkosten verzekering declareren.

Om te weten met hoeveel deelnemers we rekening moeten houden kunt u zich voor 1 maart aanstaande aan melden op email adres  [email protected] of via de site van de EHBO vereniging Strijen.

Inmiddels zijn er meerdere AED toestellen in Mookhoek, Schenkeldijk en de Wacht aanwezig en in geval van hartfalen ook gebruikt. Getrainde vrijwilligers zijn hierbij van levensbelang.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren