Goudswaardse Boys stijgt op de Ranglijst na zege op ZBVH

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto en verslag Sander Schilperoort

GOUDSWAARD – Goudswaardse Boys is na de nipte 1-0 zege afgelopen zaterdag op buur ZBVH de nieuwe lijstaanvoerder van de tweede periode in 4G met 12 punten. Op de reguliere ranglijst zijn de Boys nu opgeklommen naar de derde plaats, die zij moeten delen met de Spijkenissers van SCO ’63.

De vierde competitiezege op rij in dit kalenderjaar kwam moeizaam tot stand. Aanvankelijk drongen de bezoekers de Goudswaarders terug op eigen helft en kregen uitstekende mogelijkheden op een voorsprong via Jimmy Andeweg en Jasper Notenboom, maar keeper Bryan Huijzers was paraat. Aan de overzijde wisten Floris van der Weijden en Johan Bestebreur geen raad met een tweetal door Robin Verhoeven geboden mogelijkheden. Beide ploegen etaleerden volop werklust, maar dat kon het massaal opgekomen publiek niet echt boeien.

De tweede helft was nauwelijks drie minuten onderweg of Darwyn Pennock nam het doel van ZBVH vanaf een meter of 25 onder vuur en gaf doelman Jordi Verkerk het nakijken: 1-0. De streekderby bleek hiermee achteraf vroegtijdig beslist. De Zuid-Beijerlanders probeerden nog wel van alles, maar -mede ten koste van de nodige gele kaarten- bleef de Goudswaardse defensie moeiteloos overeind.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren