Snertwandeling in Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Heinenoord – Gidsen van Museum Hoeksche Waard organiseren een snertwandeling op zaterdag 16 maart. De wandeling gaat langs bijzondere plekken in Heinenoord en Goidschalxoord. De gidsen vertellen wetenswaardigheden over de historie. De boerderijen langs de route worden daarbij extra belicht.

De wandeling begint in het Hof van Assendelft, Hofweg 13 in Heinenoord om 11.00 uur. Voorafgaand aan de wandeling kan daar vanaf 10.00 uur een kopje koffie/thee gedronken worden. De wandeling duurt 1,5 tot 2 uur en eindigt in boerderij Oost-leeuwenstein. Daar wordt na afloop een smakelijke snertmaaltijd aangeboden met worst en roggebrood. Het is prettig om makkelijke schoenen te dragen tijdens de wandeling.

Deelname kost € 10,00 incl. kopje thee/koffie en erwtensoep, gids en toegang museum. Vrienden van het museum en houders van de Museumkaart betalen € 8,00. Aanmelden verplicht via de website www.museumhw.nl.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren