Ontdek Jouw Zintuigen in de bibliotheek van Mijnsheerenland

68

MijnsheerenlandIedereen heeft een verhaal. Maar hoe schrijf je dat goed op? Zet je gevoel op papier en maak contact met je zintuigen – in de Bibliotheek in Mijnsheerenland op donderdag 28 maart. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om te schrijven en een verhaal mooi te vertellen.

In deze workshop neemt schrijfcoach Jannie je mee naar de fantastische wereld van het creatief schrijven. Je gaat met haar op een zintuigentocht. De basisemoties zullen besproken worden met als focuspunt: blijf bij je gevoel. We gaan samen aan de slag, zodat je meer vertrouwen krijgt in het uiten van jouw zintuigelijke ervaringen. Schrijf je mee?!

Jannie van den Boogaard is redacteur en schrijfcoach bij o.a. uitgeverij Nimisa Publishing House. In 2012 heeft ze De Schrijverin opgericht om beginnende schrijvers over de drempel van onzekerheid te helpen, omdat ze gelooft dat wij allemaal een bijzonder verhaal in ons hebben.

Schrijf jij graag? Dan is deze middag voor jou! Leg je pen en papier alvast klaar en grijp deze kans. Op donderdag 28 maart in Mijnsheerenland van 14 uur tot 16 uur in het Dorpshart Van der Straatenplein 2 | 3271 SH Mijnsheerenland. Kosten: € 10 inclusief koffie of thee, leden van de bibliotheek betalen € 8. Graag vooraf aanmelden via de agenda op de website van de bibliotheek Hoeksche Waard www.debhw.nl/ actueel / agenda of via [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.