De ZEELAND vaart mee met Varen voor Sophia! U toch ook? 

143

Dag en nacht wordt er hard gewerkt. Handen uit de mouwen voor een betere toekomst. Ambities staan als een stip op de horizon. Dit is waar de Rotterdamse haven en het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis elkaar treffen en daarom bundelen wij de krachten. Samen bereiken we immers meer dan alleen! 

Met het evenement ‘Varen voor Sophia’ worden het Sophia, de Haven én Rotterdam extra in het zonnetje gezet. Op donderdag 18 april 2019 maken wij daarom, samen met 25 andere schepen, onze entree op de Maas waar we een tocht maken van ongeveer 2 uur. U kunt bij dit bijzondere evenement voor het goede doel aanwezig zijn en op ons schip meevaren. 

Programma 18 april 2019

  • 16.00 – 16.30 uur Welkom aan boord van de Zeeland in Oud Beijerland 
  • 16.30 uur Trossen los en we varen richting Rotterdam 
  • 18.30 uur Rendez-vous in de Maashaven 
  • 19.00 uur Vertrek van de vloot uit de Maashaven 
  • 21.00 uur Terug in de Maashaven en we varen richting de Hoeksche Waard 
  • 22.30 uur Aankomst Oud Beijerland 

Speciaal voor deze avond hebben we voor u een bijzonder arrangement samengesteld. 

Tijdens de vaart wordt er een Walking Diner geserveerd door chef Jeroen van der Sluis eigenaar van Restaurant T’ Land van Wale uit Heinenoord. Een aantal heerlijk gerechten die gedurende de avond geserveerd zullen worden. De muziek wordt verzorgd door feest DJ Rico en de heerlijke ,eerlijke wijnen van Fair Wines uit Maasdam zijn inclusief. 

Een All-in arrangement voor € 89,- p.p. ( wees er snel bij er zijn maar een beperkt aantal plaatsen ) 

Vaar je ook met ons mee voor het Sophia? : www.dezeeland.com Meer informatie over het evenement Varen voor Sophia vindt u op www.varenvoorsophia.nl 

Stichting Vrienden van het Sophia 

Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is de werkelijkheid anders. De stichting Vrienden van het Sophia doet er alles aan om hun verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken en draagt bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten. Wij ondersteunen de missie van het Sophia: elk kind – ziek, gezond of met een beperking – heeft recht op de allerbeste zorg die er is. U kunt helpen zieke kinderen een betere toekomst te geven door de Stichting Vrienden van het Sophia te steunen. Meer informatie vindt u op www.vriendensophia.nl 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.