Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen al 30 jaar een uitdaging voor elke (toekomstige) golfer.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Numansdorp – Deze prachtige golfbaan in de Hoeksche Waard aan de oevers van het Hollands Diep is een verborgen parel, waar we trots op zijn. Dit jaar vieren we, met leden en bezoekers, ons jubileum met evenementen en mooie acties voor gastspelers en/of nieuwe leden.

Met een prachtige en uitdagende 9-holes baan voor de “startende en afbouwende golfer” waar je ookmet een beperkte tijdsbesteding optimaal kunt genieten van het golfspel.

Beschikt u over meer tijd? Speel dan op onze fantastische 18 holes par 72 championship course met vele mooie waterpartijen en een natuurlijke omgeving. Op deze twee banen is het altijd mogelijk om zonder reservering te kunnen spelen.

Naast de vele verbeteringen aan greens en bunkers zijn de greenkeepers de hele winterperiode druk bezig geweest met een aanpassing van de baan lay-out om u nog meer golfplezier te doen beleven.

Nieuwe leden zijn van harte welkom waarbij we extra aandacht geven om u sneller thuis te doen voelen. Neem deel aan bijvoorbeeld de vele gezellige verenigingsactiviteiten welke altijd eindigen in ons fraaie clubhuis met een oogstrelend uitzicht.

Ook de vrije golfer en bedrijfsleden zullen wij uiteraard gastvrij onthalen op ons mooie complex. Businessleden kunnen rekenen op professioneel georganiseerde evenementen en onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen.

Informeer naar de mogelijkheden en laat u verrassen www.golfclubcromstrijen.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.