Tweede borrel HW LHBT Queer in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Na het succes van de vorige keer, organiseert HW LHBT – Queer in de Hoeksche Waard donderdagavond 18 april  een tweede borrel in Gasterij de Drie Linden.

We nodigen iedere Hoeksche Waarder uit die zichzelf op een of andere wijze onder het LHBTI-label vindt vallen voor een gezellige avond nieuwe vrienden maken, ervaringen uitwisselen of ideeën delen over hoe de Hoeksche Waard beter kan worden voor ‘ons soort mensen’.

Ben je lesbisch, homo, biseksueel, een transgender man, vrouw, intersekse, aseksueel, crossdresser of misschien wel genderqueer. Noem je jezelf queer of heb je (nog) geen idee? En woon je in de Hoeksche Waard of voel je hier een band mee? Wees van harte welkom! Alle identiteiten en geaardheden die ergens onder die kleurige regenboogvlag kunnen vallen zijn welkom, of je nu kerkelijk of niet-kerkelijk bent. En alle relatievormen.

Info

De borrel vindt plaats op donderdagavond 18 april, vanaf 20u in Gasterij de Drie Linden, Zuidzijdsedijk 29, Nieuw-Beijerland. Borrelhap van het huis, drankjes voor eigen rekening. Zijn kosten of vervoer een probleem? Neem daar dan gerust contact over op. Voor meer informatie: mail naar [email protected] of stuur een bericht via facebook messenger. Je vindt ons hier op facebook: facebook.nl/groups/hwlhbt


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.