Eendrachtshoeve stopt met feesten voor de jeugd vanwege de vele overlast die de jeugd veroorzaakt in Zuid-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Zuid-Beijerland – Partycentrum en restaurant de Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland stopt per direct met feesten organiseren voor de jeugd.  De toegestroomde jeugd veroorzaakte veel overlast in het dorp Zuid-Beijerland. Afgelopen zaterdag was het de druppel die de emmer deed overlopen. Een gezellige avond binnen de muren van de Eendrachtshoeve maar daarbuiten des te rumoeriger. Een fikse knokpartij waarbij ook de tuintjes van de buren het moesten ontgelden en er om kwart over drie ’s nachts een lawaai van jewelste was. 

Onderstaande tekst plaatste ze op hun Facebookpagina

Na alle gebeurtenissen van afgelopen weekend hebben we besloten te stoppen met de jeugdparty’s “we all love the weekend” in de Eendrachtshoeve. Elke editie is er wel iets in het dorp gaande waar omwonenden de dupe van zijn.

Afgelopen zaterdag tijdens een danceparty was het de druppel die de emmer deed overlopen. Een gezellige avond binnen de muren van de Eendrachtshoeve maar daarbuiten des te rumoeriger. Een fikse knokpartij waarbij ook de tuintjes van de buren het moesten ontgelden en er om kwart over drie ’s nachts een lawaai van jewelste was.

Politie was er in geen velden of wegen te vinden, zij geven meer prioriteit aan huiselijk geweld dan aan het uitgaan van 500 man met een party. Onderbezetting klinkt het verweer en dat zal ook wel zo zijn. Met de wetenschap dat wij totaal niet belangrijk zijn voor de mensen van de ordehandhaving en dat onze portiers niet mogen ingrijpen buiten een bepaald aantal meters van de werkplek betekend dit dat Zuid-Beijerland ten tijde van een feest een vogelvrij dorp is waar alles zonder toeziend oog gepleegd mag worden. Die verantwoordelijkheid kunnen wij en zullen wij niet dragen, en daarom stoppen we per direct met WALTW feesten in de Eendrachtshoeve. Een traditie van 44 jaar is hier mee ten einde gekomen, van Disco Prik tot Dj Paul. 

“Er is voor de jeugd van de Hoeksche Waard helemaal niks te doen”. Dit zal in de toekomst nog minder gaan worden.

De groeten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren