Open dagen bij De PassieWaard een dagactiviteitencentrum in hartje Zuid-Beijerland

207

ZUID-BEIJERLAND – Om u een beeld te geven van de sfeer en wat er zoal gebeurt, organiseert De PassieWaard weer open dagen op donderdag 11 en vrijdag 12 april van 10.15 tot 16.00 uur.   Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u komen kijken naar mooie zelfgemaakte kunststukken, paas creaties en nog veel meer! Misschien zit er iets voor u zelf bij of wilt u een cadeau aan iemand schenken?

De PassieWaard heeft ook een winkeltje;’t PassieHoekje.Hier kunt u op alle doordeweekse dagen terecht om de zelfgemaakte creaties te komen bewonderen en eventueel te kopen.

Elk opgehaald bedrag komt rechtstreeks ten goede aan het goede doel, want zoals u ongetwijfeld weet is De PassieWaard volledig selfsupporting. We zien u graag bij de open dagen in De PassieWaard

Over de PassieWaard

De PassieWaard, is een dagactiviteitencentrum in hartje Zuid-Beijerland voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een chronische aandoening. Mensen die door hun situatie behoefte hebben aan een zinvolle en plezierige tijdsbesteding. Wij bieden u de gelegenheid om uw talenten te ontdekken. Wat wilt u? Wat kunt u? Dat zijn de belangrijkste vragen.

  • De PassieWaard is gevestigd aan de Gravin Sabinastraat 2 in Zuid-Beijerland.
  • Vaste telefoon: 0186-684398 of mobiel: 06-19541889
  • www.depassiewaard.nl
  • Facebook ; De Passiewaard – dagactiviteitencentrum

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.