Repaircafé Oud-Beijerland op zaterdag 20 april

78

OUD-BEIJERLAND –  De vrijwilligers van Repaircafé Oud-Beijerland staan weer voor u klaar op zaterdag 20 april van 10 tot 12 uur. Breng uw kapotte (huishoudelijke) apparaten, naaimachines, kleding enz. naar Koninginneplein 12 in Oud-Beijerland.

Tegenover de Jumbo en er is altijd genoeg parkeerplek. Onze nieuwe service is het slijpen van messen. Kijk mee hoe onze technische vrijwilligers en naaisters voor u aan het werk gaan. Altijd gezellig en leerzaam. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd.

Uw vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Op onze nieuwe website vindt u meer informatie: www.repaircafe-hoekschewaard.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.