Feestelijke ‘Buitensluis voor elkaar dag’ voor ouderen in de sporthal in Numansdorp.  

300

Dinsdag 16 april organiseerden Bogaerds Architecten, Alerimus en gemeente Hoeksche Waard een feestelijke ‘Buitensluis voor elkaar dag’ voor ouderen in de sporthal in Numansdorp.

Wethouder Joanne Blaak opende de middag.
Ruim 100 ouderen werden in limousines, luxe wagens en bussen naar de sporthal gebracht die voor deze gelegenheid was omgetoverd naar een Glitter & Glamour uitstraling. De rode loper was uitgerold en de ouderen werden gastvrij ontvangen en op de foto gezet. De bingo werd spetterend gepresenteerd door Jet, die vele ouderen kon verblijden met mooie prijzen, gesponsord door lokale bedrijven. De middag werd feestelijk afgesloten met een optreden van Dave van der Wal en de zusjes van Wanrooij.

Foto’s : Bianca de Bie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.